Σ’ αυτό το σύνδεσμο μπορείτε να ενημερωθείτε για τα νέα της Κοινότητας μας ή/ και να δημοσιεύσετε τις δικές σας αγγελίες. 

Στα «Κοινοτικά Νέα» θα αναρτώνται τα ακόλουθα: 

Αν είστε κάτοικος, απόδημος ή φίλος της Κοινότητας και επιθυμείτε τη δημοσίευση αγγελίας σε μια από τις πιο πάνω κατηγορίες, στείλτε μας email στο: [email protected]


 

19/04/2016
Κατηγορία: Κοινοτικά Νέα

18 Απριλίου 2016

 

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

 

Ειδοποιούνται οι ιδιοκτήτες ή υπεύθυνα πρόσωπα, οικοπέδων και άλλων ανοικτών χώρων , ή και χωραφιών πλησίον οικιών , της περιοχής Αγίου Θεοδώρου Λ/κος , όπως προβούν στον καθαρισμό και απομάκρυνση από τα οικόπεδα ή και χωράφια  των , όλων των χόρτων  και αχρήστων αντικειμένων και υλικών μέχρι τo Σάββατο 28 Μαΐου 2016  . Η ευθύνη καθαρισμού βαραίνει αποκλειστικά τον ιδιοκτήτη ή υπεύθυνο πρόσωπο, έστω και αν έχουν τοποθετηθεί άχρηστα  αντικείμενα και υλικά από τρίτους.

Όσοι ιδιοκτήτες ή υπεύθυνα πρόσωπα δεν μπορούν να μεριμνήσουν από μόνοι τους για καθάρισμα των οικοπέδων τους , μπορούν να αποταθούν στο Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίου Θεοδώρου.

Μετά τις 28/5/2016 θα αναλάβει την καθαριότητα οικοπέδων και άλλων ανοικτών χώρων και χωραφιών το Κοινοτικό Συμβούλιο και θα  χρεώσει με το ανάλογο ποσό.

Η παρούσα ειδοποίηση θεωρείται και σαν προσωπική ειδοποίηση προς όλους τους  ιδιοκτήτες ή υπεύθυνα πρόσωπα.

 

 

 

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                                                                              ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ Λ/ΚΟΣ